Företagstäd

Av oss kan ni begära en offert på önskat städ hos er.
 Vi tittar över arbetsuppgiften, räknar fram ett mycket bra pris och lämnar en offert till er för utvärdering.

När vi åtar oss ett städuppdrag ser vi alltid till att vår duktiga personal är anpassade för just era arbetsuppgifter och önskemål. Vi åtar oss alla typer av företagsstäd i hela Sverige såsom byggstäd, trappstäd, butikstäd, golvvård, livsmedelstäd, kontorstäd mm.

Bilder Personal 007

Vi vet, att ni vill ha duktig personal som sköter sitt åtagande som ni önskar utan att behöva fundera över om arbetet blir gjort korrekt, med stor noggrannhet och till hög kvalité. Vi kan garantera det!

När ni väljer att anlita ett städbolag, förutsätter ni att det bolaget har rätt personal anpassad för just era önskemål. Vi har rätt personal!

CL Städservice är ett bolag som är månar om sina kunder. All personal och även ledning är utbildade och har längre erfarenhet inom lokalvård. Vi ser alltid till att ha regelbundna kvalitétskontroller, både med er och även egna för vår egen kvalitétsäkring.

Vi har en mycket god ekonomi och snålar aldrig med resurserna. Kanske därför som vi aldrig har tappat något företag på de 6 år vi varit verksamma.

Sist men inte minst, så måste vi säga att vi är mycket duktiga på det vi gör och den personal vi har, måste ha längre erfarenhet, vara plikttrogen, pålitlig, 100% noggrann och givetvis tycker att det är ett roligt arbete som man är stolt över.
243

Laddar…