Privatstäd

Flyttstädning

Något som brukar bli mäklarens stora problem när det gäller köpare och säljare eller hyresvärdens stora krav på hyresgästen är slut städningar. Här kan vi med stort kunnande och noggrant utförd städning hjälpa dig.
125163

 

Vi kommer in då det är dags för slutstädning och du kan välja mellan att låta oss sköta allt eller delar av städningen. På alla utförda städningar lämnar vi självklart garantier. Om den nya ägaren eller hyresvärden har något att anmärka på åtgärdar vi detta snarast möjligt. Ring oss för ett kostnadsförslag eller om du vill ha mer information om flyttstädning

Våra Populära Hemstäd/Veckostäd

Dåligt samvete?
Oj, så många som använder sig av hem/veckostäd. CL Städservice AB har idag ca 250 fasta hushåll som städas regelbundet varje / varannan vecka. Det är ett mycket populärt och omtyckt inslag i vardagen som vi erbjuder. Här är det du som bestämmer vad du vill ha gjort.
Vanligtvis lägger vi stor vikt vid kök och toaletter, tar ut alla mattor alt. dammsuger de stora, våtdammar överallt, ser till att det är allmänt snyggt med kuddar, filtar, mm. Vi avslutar med att damsuga och torka ditt golv. Givetvis kan vi också hjälpa dig med handling, strykning, tvättning & gardinuppsättningar.
Önskemålen är individuella och vi lyssnar på hur just du vill ha det. Här kan du välja att ha städning ofta eller mer sällan, allt efter eget behov. Gör det du tycker är kul så gör vi det vi älskar!

167

 

Storstädning

Önskar du att någon kom och hjälpte dig att storstäda? När du kommer hem är allt fixat och bostaden luktar gott och det är rent, fräscht och snyggt iordning.
Detta är ett alternativ som många kunder beställer. Det är du som kund som bestämmer vad du vill ha gjort. Vi följer dina instruktioner och strävar efter att du ska bli mycket nöjd. Vi har med oss allt städmaterial och medel som behövs. Du behöver inte tänka på något.

 

234160

 

Fönsterputs

Beställ fönsterputs av oss! Behöver du få karmar, persienner och fönsterbräden rengjorda, gardiner strukna och uppsatta? Ja, vi ordnar det mesta. Boka tid med oss.

212

Vi gör Rut-avdraget direkt på fakturan. ( läs mer på www.skatteverket.se)

Laddar…